medicină legală

Humorean găsit mort în casă după ce o vecină a sunat la 112 și a reclamat faptul că nu l-a văzut pe bărbat de 3 zile. la fața locului au ajuns pompieri, cadre de la Ambulanță și polițiști.

Bărbat de 51 de ani găsit mort în casă după ce Poliția orașului Gura Humorului a fost sesizată de către o localnică despre faptul că, de circa 3 zile, nu l-a mai văzut pe vecinul său, care locuieşte pe aceeaşi stradă.

La locuinţa bărbatului s-a deplasat un echipaj de la ISU Suceava, Garda de Intervenţie Gura Humorului, şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă. S-a constatat că uşa de acces era încuiată, fapt pentru care un pompier a deschis un geam şi a pătruns în interiorul locuinţei. La examinarea interiorului locuinţei s-a constatat că în una din camere, pe pat, se afla cadavrul bărbatului, care era întins cu faţa în sus.

La examinarea vizuală s-a constatat că nu există semne de violenţă şi este instalată starea de rigiditate cadaverică. Decesul a fost constatat procedural şi de către echipajul de la Serviciul de Ambulanţă Gura Humorului, prezent la faţa locului.

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la morga Spitalului Orăşenesc Gura Humorului în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii au deschis dosar de cercetare în acest caz.

Oferta SAVCOM 19-25 Aprilie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here