sursa foto:editia.ro

Tânăr arestat după ce a dus o puștoaică de 15 ani pe Palma, a îmbătat-o iar apoi a profitat de ea. Este isprava unui tânăr de 21 de ani, din comuna Marginea, A.I.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore iar ulterior arestat preventiv 30 de zile pentru viol după ce a dus noaptea pe Palma, o adolescentă de 15 ani, din Satu Mare, a lăsat=o să bea iar când aceasta și-a pierdut cunoștința a profitat de ea.

Cei doi au mers cu mașina tânărului în zona Palma, comuna Sucevița iar tânărul i-a oferit acesteia băuturi alcoolice, ei consumând împreună aproximativ un litru de alcool. Din cauza consumului exagerat, minora și-a pierdut cunoștința. Profitând e această situație, tânărul a dezbrăcat-o pe adolescentă și a întreținut raporturi sexuale cu aceasta.

La un moment dat, atunci când și-a mai revenit, adolescenta a început să plângă și să țipe, astfel că tânărul a încetat. El a îmbrăcat-o pe fată și a condus-o acasă, lăsând-o în fața porții și rugând-o să nu spună nimănui ce s-a întâmplat.

Părinții minorei au aflat după câteva zile de incident iar vineri, 10 decembrie, aceasta a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală Suceava constatându-se că prezenta semne de deflorare recentă iar leziunile prezentate la examinarea genitală pot pleda pentru producerea unui viol.

Tânărul de 21 de ani a fost ridicat de polițiști, audiat iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile. Ele este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

Oferta SAVCOM 22-17 Februarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here