Incendiu devastator la Mălini, la o gospodărie aflată într-o zonă izolată. Proprietarul, un bătrân de 77 de ani, nu are mobil și nu a putut cere ajutor la 112. Pompierii au venit după ce incendiul a fost observat la Cornu Luncii.

Incendiu devastator la Mălini, joi noapte, cu flăcări până la cer, care se puteau vedea de la kilometri distanță. O gospodărie din satul Pîraie ardea. Proprietarul de 77 de ani a ieșit singur din casa în flăcări însă nu a putut cere ajutor pentru că nu are telefon mobil. Gospodăria lui este situată într-o zonă izolată și greu accesibilă. Flăcările au fost însă observate de un pompier voluntar din Cornu Luncii. Bărbatul a sunat la 112 după care s-a deplasat cu o autospecială la fața locului.

La sosirea pompierilor, ardeau generalizat acoperișul casei de locuit, pe o suprafață de 100 metri pătrați, bucătăria de vară, adăpostul de animale – pe 150 de metri pătrați. Au mai ars bunurile din interiorul clădirilor, textile dar și lemnele de foc.

Pompierii au luptat cu flăcările mai bine de 4 ore. Ei au stabilit că incendiul a izbucnt din bucătăria de vară, unde dormea proprietarul. Cauza a fost efectul termic generat de coșul de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile.

Oferta SAVCOM 11-16 Ianuarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here