Incendiu devastator la Volovăț, de la un bec lăsat aprins într-o șură. Pompierii au intervenit cu promptitudine mai ales că flăcările se puteau extinde la gospodăriile învecinate.

Incendiu devastator la Volovăț, vineri noapte, pompierii intervenind mai bine de ouă ore. Mai multe construcții corp comun au fost cuprinse de flăcări.

Au intervenit pompierii de la Detașamentul Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Volovăț, cu patru autospeciale de stingere. La sosirea echipajelor, ardea generalizat o construcție anexă, corp comun, cu pericol de propagare la restul gospodăriei și la două locuințe aflate în imediata apropiere.

Au ars șura, grajdul și un garaj, corp comun, pe o suprafață de aproximativ 150 mp. Au mai ars circa o tona de fân, șase metri cubi lemn de foc și altele. S-au degradat 40 mp din acoperișul unei bucătării de vară și un perete lateral al acestei construcții. Casa de locuit și gospodăriile învecinate au fost salvate.

Nu au existat victime. Incendiul a izbucnit din cauza efectului termic generat de un bec lăsat sub tensiune, în apropierea unor materiale care s-au aprins.

Oferta SAVCOM 5-9 Mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here