Incendiu devastator la casa tânărului din Liteni-Moara care a murit de Revelion.

OFERTA SAVCOM 19-24 Octombrie

Nenorocire după nenorocire, într-o familie din Liteni – Moara. După ce de Revelion fiul de 23 de ani a murit într-un teribil accident rutier, miercuri după miază casa familiei respective a luat foc. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere la Liteni-Moara pentru a lichida incendiul devastator care se vedea de la distanță. Gospodăria în care a izbucnit incendiul devastator aparține părinților lui George Parașteac, care a murit în primele clipe ale Anului Nou. Tânărul deschidea șampania și se pregătea să celebreze intrarea în Noul An, când a fost lovit din plin de o mașină.

Tragedia a avut loc tot la Liteni-Moara, iar tânărul era în fața unui bar.

În urma incendiului de la Liteni-Moara, de miercuri, au ars adăpostul de animale și anexe gospodărești, construite din lemn și învelitoare din azbociment, pe o suprafață de aproximativ 150 mp. Au mai ars acoperișul casei pe 80 mp, circa 3 tone de plante furajere și 3,5 tone de cereale. S-au degradat bunuri de uz casnic, aparate electrocasnice, materiale textile, elemente de tâmplărie din PVC, planșeul, pardoseala și pereții locuinței. În incendiu, a pierit un cal.

Incendiul de la Liteni-Moara a izbucnit din zona adăpostului de animale, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect, spun pompierii.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here