Incendiu devastator la casa tânărului din Liteni-Moara care a murit de Revelion.

Nenorocire după nenorocire, într-o familie din Liteni – Moara. După ce de Revelion fiul de 23 de ani a murit într-un teribil accident rutier, miercuri după miază casa familiei respective a luat foc. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere la Liteni-Moara pentru a lichida incendiul devastator care se vedea de la distanță. Gospodăria în care a izbucnit incendiul devastator aparține părinților lui George Parașteac, care a murit în primele clipe ale Anului Nou. Tânărul deschidea șampania și se pregătea să celebreze intrarea în Noul An, când a fost lovit din plin de o mașină.

Tragedia a avut loc tot la Liteni-Moara, iar tânărul era în fața unui bar.

În urma incendiului de la Liteni-Moara, de miercuri, au ars adăpostul de animale și anexe gospodărești, construite din lemn și învelitoare din azbociment, pe o suprafață de aproximativ 150 mp. Au mai ars acoperișul casei pe 80 mp, circa 3 tone de plante furajere și 3,5 tone de cereale. S-au degradat bunuri de uz casnic, aparate electrocasnice, materiale textile, elemente de tâmplărie din PVC, planșeul, pardoseala și pereții locuinței. În incendiu, a pierit un cal.

Incendiul de la Liteni-Moara a izbucnit din zona adăpostului de animale, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect, spun pompierii.

Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here