Incendiu la o casă din localitatea Lipoveni, comuna Mitocu Dragomirnei, din cauza unui jar căzut din sobă, miercuri după-amiază.

OFERTA SAVCOM 19-24 Octombrie

La fața locului au intervenit cu trei autospeciale de stingere militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Mitocu Dragomirnei.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat casa de locuit, existând pericolul de propagare la o locuință învecinată.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră și jumătate și au ars casa de locuit pe o suprafață de aproximativ 30 mp, bunuri de uz casnic, elemente de tâmplărie și documente personale.

Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit din bucătăria locuinței, cel mai probabil din cauza jarului sau scânteilor căzute din sistemul de încălzire (sobă fără acumulare de căldură).

Casa aparține unui bărbat de 37 de ani, din localitate, și este formată dintr-o singură cameră de locuit.

Miercuri după-amiază, în jurul orei 17.00, proprietarul locuinței a aprins focul în soba cu scopul de a-și pregăti de mâncare. Pentru scurt timp, acesta a părăsit interiorul imobilului deplasându-se la locuința fratelui său.

În timp ce cei doi frați purtau o discuție, au observat că în interiorul imobilului bărbatului de 37 de ani se manifesta un incendiu cu flacără deschisă. Imediat au sunat la 112 solicitând intervenția pompierilor militari.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here