arest, cătușe, sursă foto Ziarul de Roman

Trei tineri reținuți pentru furt după percheziții în municipiul Suceava.

Cei trei tineri reținuți au vârste cuprinse între 17 și 28 de ani. Ei au furat bunuri de la persoane fizice și din societăți comerciale, de pe raza municipiului Suceava.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate la locuințele suspecților situate în municipiul Suceava au fost găsite o parte din bunurile provenite din furturi.

În data de 16 septembrie, s-au continuat cercetările privind furturile comise în dauna mai multor persoane fizice și juridice de pe raza municipiului Suceava.

În urma activităților investigative și operative desfășurate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Suceava persoanele bănuite de comiterea furturilor din perioada iulie –septembrie 2020, sus au fost identificate ca fiind trei tineri cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani, toți din municipiul Suceava.

În baza probatoriului administrat în cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale față de cei trei suspecți sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt calificat”(8 acte materiale de furt).

Astfel, miercuri dimineață, s-au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele suspecților situate în municipiul Suceava, fiind recuperate o parte din bunurile provenite din furturile comise de către aceștia.

Cei trei au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Suceava unde au fost audiați în calitate de suspecți. La sfârșitul audierilor s-a dispus reţinerea pe o perioadă de 24 ore a suspecților, cei trei fiind introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Suceava.

Joi dimineață, tinerii urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propuneri de punere în mișcare a acțiunii penale și de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Investigaţii Criminale, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Oferta SAVCOM 11-16 Ianuarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here