Explozii și incendiu la o stație de asfalt din Fălticeni. Este vorba despre o firmă situată pe strada 13 Decembrie și care dispune dă mai multe clădiri, spații de depozitare dar și parcare pentru utilaje.


Pompierii au trebuit să intervină de urgență deoarece flăcările au cuprins două utilaje de tip buldo-excavator și se extindeau rapid. Vehiculele erau parcate pe un teren ce aparține societății respective. Militarii au intervenit mai bine de două ore cu două autospeciale de apă și stingere.


În urma incendiului au ars cele două utilaje buldo-excavator, valoarea prejudiciului fiind deaproximativ 64.000 EURO. Vehiculele nu au asigurare Casco ci doar obligatorie. Nu au fost afectate alte bunuri ale societăţii, locuinţele din vecinătatea societăţii în cauză şi nici imobilele din vecinătate.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit electric produs la un conductor electric defect. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat autovehiculele parcate în vecinătate.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here