Incendiu la Vicovu de Jos după ce o fată a încercat să aprindă focul în sobă. Incendiu s-a produs luni seară, în jurul orei 19.28, într-o casă în care locuiesc singuri doi frați, de 18 și 16 ani.

Polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o fată de 18 ani despre un incendiu la Vicovu de Jos.

La fața locului s-a intervenit cu un număr de două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Vicovu de Sus, care au localizat și stins incendiul fără ca acesta să se poată extinde.

Pompieri au stabilit că focu a pornit din baia locuinței iar sursa probabilă de aprindere a fost flacăra, mijlocul care putea produce aprinderea – chibrit, primul material care s-a aprins – benzină în sobă.

Cu ocazia investigațiilor efectuate s-a stabilit faptul că, în jurul orei 19:00,fata de 18 ani, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu fratele ei, în vârstă de 16 ani, a încercat să facă focul în soba din baia imobilului. Ea a folosit pentru aprindere drept combustibil benzina aflată într-o sticlă din material plastic, iar mai apoi a plecat în altă cameră.

La scurt timp, fata a văzut că a izbucnit un incendiu, a ieșit din imobil împreună cu fratele său și a apelat SNUAU 112. Părinții acestora, sunt plecați la muncă în Germania iar cei doi frați stau singuri.

În urma incendiului au ars mobilierul și aparatura electrocasnică din interiorul băii, ușa de la intrare în baie din termopan-pvc, mai multe articole de îmbrăcăminte și s-a degradat izolația tavanului și a pereților pe o suprafață de aproximativ 35-40 metri pătrați, fiind acoperiți cu fum.

Din fericire nu au fost victime, ci doar pagube materiale.

Imobilul în care s-a produs incendiul nu era asigurat, acesta fiind în construcție.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”distrugere din culpă”, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii din cadrul Post Poliție Vicovu De Jos.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here