Incendiu provocat de un individ beat care a dat foc la niște deșeuri. S-a întâmplat duminică noapte la Pojorâta iar pompierii au trebuit să intervină în forță pentru ca flăcările să nu se extindă.

Duminică, la orele 22:22, lucrătorii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către numitul un localnic cu privire la faptul că în aproprierea locuinței sale a izbucnit un incendiu la o casă veche.

La faţa locului, lucrătorii din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au constatat faptul că la o anexă gospodărească a izbucnit un incendiu, întreaga construcție fiind cuprinsă de flăcări.

La fața locului a sosit un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului ISU Bucovina – Câmpulung Moldovenesc, care ajutați de pompierii voluntarii din cadrul SVSU Breaza au localizat și stins incendiul.

Într-o altă anexă din lemn situată pe aceeași proprietate, la o distanță de aproximativ 10 metri, a fost identificat un bărbat de 31 ani cu domiciliul în Breaza, persoană ce se afla în stare vădită de ebrietate, fiind incoerent în vorbire.

Individul a declarat polițiștilor că locuiește în chirie la imobilul respectiv, iar duminică după amiază a adunat mai multe deșeuri lângă anexa veche și le-a dat foc cu o brichetă. Spre seară, focul nesupravegheat s-a propagat asupra construcției.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „distrugere din culpă”.

Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here