La beție, un individ din Dărmănești a furat două mașini din curtea aceluiași proprietar și le-a avariat. Este isprava unui tânăr de 23 de ani, din Dărmănești. Acesta a fost lăsat de un localnic să lucreze în curtea lui, timp în care proprietarul și familia au plecat.

Individul a fost lăsat să lucreze prin curte, fără drept de acces în locuință. Cum era băut, individul a luat din curtea locuinței un autoturism marca Volskwagen și a plecat cu el la plimbare prin localitate. Nu a contat că el era beat criță și că nici măcar nu deține permis de conducere.

La un moment dat însă, din cauza alcoolului, șoferul de ocazie a părăsit partea carosabilă intrând într-un șanț. A revenit pe jos la locuința proprietarului, a forțat ușile de acces, a pătruns în locuință și a găsit cheile de contact ale celui de al doilea autoturism. Ulterior, individul a urcat la volanul celui de al doilea autoturism și a plecat și cu acesta la prlimbare pe drumurile publice din localitate. Pe DC 38 el a pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un stâlp și cu a doua mașină furată.

Proprietarul a venit noaptea acasă și a sunat la 112 reclamând că i-au fost furate mașinile. Pe DC 38 localitatea Dărmănești, în șanțul de pe partea dreaptă a fost identificat auto marca Vw. Autoturismul lovise un stâlp pe care-l înclinase și prezenta avarii în partea din față. În autoturism nu se afla nici o persoană. Procedându-se la efectuarea de verificări în zonă, la jumătatea distanței între locuința păgubitului și locul unde a fost găsit autoturismul, pe partea dreaptă a DC 37, circulând pe jo,s a fost identificat individul de 23 de ani, din comuna Dărmănești. Acesta prezenta leziuni în zona feței.

Tânărul a recunoscut că a condus fără drept două autoturisme ale aceluiași proprietar și le-a avariat pe amândouă, indicând locul unde s-ar afla și celălalt autoturism. Fiind testat alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur in aerul expirat. Date fiind leziunile suferite în urma accidentului, s-a solicitat intervenția unui echipaj ambulanțier, care l-a preluat și l-a transportat pentru investigații și îngrijiri medicale la UPU Suceava. Tânărul s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducere unui vehicul subinfluența alcoolului”, „furt în scop de folosință”

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here