Internat cu forța la Psihiatrie după ce și-a agresat fiica, a lovit un vecin și și-a amenințat nevasta. Este isprava unui bărbat de 60 de ani, din Grămești. Soția acestuia a sunat la 112 și a cerut ajutor.

Femeia de 50 ani, din comuna Grămești, a reclamat la 112 că fiica sa este agresată de soțul ei și a cerut intervenția polițiștilor.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului. În urma cercetărilor s-a stabilit că, sâmbătă, în jurul orei 17.40, bărbatul de 60 de ani a venit la domiciliu aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, și a început să facă scandal.

Individul i-a adresat soției sale amenințări cu acte de violență, iar la un moment dat a tras-o de păr pe fiica sa minoră, de 15 ani și a lovit-o.

Ulterior, un localnic de 40 ani, care se deplasa pe drumul din fața locuinței bărbatului violent, a încercat să aplaneze conflictul, moment în care a fost lovit de către scandalagiu cu capul în zona feței.

Polițiștii au întocmit formular de evaluare a riscului în acest caz, ocazie cu care s-a stabilit că există risc iminent ca viața și integritatea fizică a soției și a minorei sunt puse în pericol, fapt pentru care s-a emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile începând cu data de 13.03.2021, ora 18.30 până la data de 18.03.2020 ora 18.30.

În baza ordinului de protecție provizoriu, bărbatului agresiv i s-a stabilit să respecte următoarele măsuri de protecție: să părăsească temporar locuința din comuna Grămești, să păstreze o distanță minimă de 100 metri fața de victime precum și față de locuință.

Individului i s-a adus la cunoștință că nerespectarea/încălcarea oricăreia din masurile dispuse prin prezentul ordin de protecție provizoriu constituie infracțiune.

S-a procedat la transportarea scandalagiului la Spitalul de Boli Cronice Siret, în vederea internării nevoluntare, întrucât acesta nu coopera cu polițiștii și prezenta tulburări de comportament.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal privind infracțiunile de „violență în familie” și „lovirea sau alte violențe”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.