sursa foto:monitorulsv.ro

Polițiști amenințați cu moartea și îmbrânciți de un recidivist. S-a întâmplat duminică după amiază, la Vama.

Nici autospeciala de poliție nu a scăpat de furia recidivistului aflat în stare de ebrietate și în final a fost reținut în cazul acestor polițiști amenințați cu moartea.

Duminică, în jurul orelor 17.05, echipajul de poliție din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe Drumul Forestier Sălătruc, din satul Molid, comuna Vama, Ursu Emanuel Sandu, de 40 de ani, a lovit o mașină și face scandal.

Individul s-a urcat la volan deși era în stare de ebrietate și a intrat în coliziune ușoară cu un alt autoturism după care a început să facă scandal.

Echipajul de poliție, cunoscând faptul că Ursu Emanuel Sandu este recalcitrant, fiind liberat recent din penitenciar după ce a executat o pedeapsă privativă de libertate, a solicitat sprijin unui alt echipaj din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama. Este vorba despre un echipaj care se afla în apropiere întrucât se întorcea dintr-o misiune de depunere în arest a unei persoane reținute.

Patru polițiști s-au deplasat la locul evenimentului. Ursu Emanuel Sandu, la vederea lucrătorilor de poliție, a devenit recalcitrant. La un moment dat acesta a împins pe unul din agenți iar apoi a lovit oglinda autospecialei de poliție. Recidivistul i-a amenințat cu moartea pe agenții aflați în misiune și cu acte de violență.

Polițiștii au reușit să-l imobilizeze pe Ursu Emanuel Sandu, conducându-l la sediul poliției.

A fost informat procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc care a dispus efectuarea de cercetări cu privire la infracțiunea de „ultraj”, pe bază de delegare.

Actele de urmărire penală au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, procuror de caz dispunând punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul Ursu Emanuel Sandu și reținerea acestuia pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de ultraj, amenințare și distrugere, urmând ca la 15.03.2021 să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Individul a fost reținut începând cu ora 22.00, fiind introdus în Arestul I.P.J. Suceava.

Pentru a controla comportamentul violent al inculpatului, paza acestuia a fost asigurată de o grupă a S.A.S.

mascați poliție
foto arhivă

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here