Ion Lungu îi urează succes lui Vasile Râmbu la alegerile din 2024, dacă acesta va candida la Primăria Suceava. Edilul a fost întrebat de reporteri, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, ce părere are de o eventuală candidatură a lui Vasile Râmbu la fotoliul de primar din partea PSD.

Ion Lungu s-a ferit să comenteze prea mult, spunând că la primărie el face administrație nu politică iar declarațiile politice se fac la sediul de partid.

A spus însă că îl cunoaște pe Vasile Râmbu de 30 de ani și că a avut cu acesta o colaborare foarte bună de-a lungul timpului, dând exemplu perioada când Vasile Râmbu a fost manager al Spitalului Județean Suceava, instituție a cărei activitate a fost sprijinită și de Primăria Suceava, mai ales în pandemia de COVID, deși spitalul nu este în subordinea municipalității.

Ion Lungu a replicat, râzând, că îi urează candidatului PSD la Primăria Suceava succes în alegerile din 2024 dar că își dorește ca primăria să fie câștigată tot de candidatul PNL Suceava.

Edilul s-a ferit să dea nume, să spună cine va candida din partea PNL la Primăria Suceava și nu și-a anunțat o eventuală candidatură (vezi video).

Vasile Râmbu, fostul manager al Spitalului Județean s-a înscris în PSD și cel mai probabil va candida la Primăria Suceava. Fostul manager al celui mai mare spital din județ a intrat marți, 14 martie, în rândul pesediștilor.

Pe vremuri un apropiat al liderului PNL Gheorghe Flutur, Vasile Râmbu, spun surse din PSD, se pregătește acum să preia șefia Organizației Municipale a PSD Suceava și să candideze anul viitor la fotoliul de primar al Sucevei.

Vasile Râmbu a fost demis din funcția de manager Spitalului Județean Suceava, pe 20 martie 2020, după ce spitalul a devenit focar de Covid, fiind ulterior cercetat într-un amplu dosar privind zădărnicirea combaterii bolilor.

Acesta a fost demis din funcție de către președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, la solicitarea secretarului de stat în Ministerul Sănătății de atunci, Nelu Tătaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.