Vasile Râmbu, fostul manager al Spitalului Județean s-a înscris în PSD și cel mai probabil va candida la Primăria Suceava.  Fostul manager al celui mai mare spital din județ a intrat marți, 14 martie, în rândul pesediștilor.

Pe vremuri un apropiat al liderului PNL Gheorghe Flutur, Vasile Râmbu, spun surse din PSD, se pregătește acum să preia șefia Organizației Municipale a PSD Suceava și să candideze anul viitor la fotoliul de primar al Sucevei.

Vasile Râmbu, cel care a reușit să schimbe fața Spitalului Județean Suceava, a fost demis din funcția de manager Spitalului Județean Suceava, pe 20 martie 2020, după ce spitalul a devenit focar de Covid, fiind ulterior cercetat într-un amplu dosar privind zădărnicirea combaterii bolilor.

Acesta a fost demis din funcție de către președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, la solicitarea secretarului de stat în Ministerul Sănătății de atunci, Nelu Tătaru.

Vasile Râmbu a fost un manager de spital apreciat, cu rezultate foarte bune și cu investiții atrase acolo.

De altfel, preșdintele Klaus Iohannis a acordat Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler,  Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava”, condus la acea vreme de Vasile Râmbu.

După ce spitalul și municipiul Suceava au devenit focare de COVID, Klaus Iohannis a retras această medalie, ca și cum s-ar fi șters cu buretele lucrurile bune făcute în unitatea sanitară.

Rămâne de văzut care va fi traiectoria lui Vasile Râmbu în politică și dacă va candida la fotoliul de primar al Sucevei în 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.