Ion Lungu anunță că sunt 670 de locuri libere la vaccinarea anti-Covid în Suceava. Edilul face un apel către suceveni să se imunizeze pentru ca în toamnă rata infectării în municipiu să fie foarte scăzută.

Ion Lungu a precizat că, în perioada 15 februarie – 4 aprilie, la centrele de vaccinare amenajate de Primăria Suceava, s-au vaccinat în total 7.100 de persoane din care 2.732 cu serul Astra Zeneca, 2.460 cu Moderna și 1.908 cu Pfizer.

Ion Lungu face un apel către suceveni să se înscrie pe platformele de vaccinare pentru a se imuniza, aceasta fiind soluția pentru ieșirea din pandemie.

Edilul recomandă în continuare respectarea regulilor de prevenire a infecției cu COVID chiar dacă rata infectării a scăzut în municipiul Suceava la 1,64 cazuri la mia de locuitori.

”Aparent am sta bine. Totuși dacă ne uităm la situația reală la gradul de încărcare al spitalului, la faptul că ne aflăm într-un nou val de pandemie, la faptul că e tot mai prezentă la Suceava această tulpină britanică eu zic că nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Trebuie să fim prudenți, să respectăm regulile, purtarea măștii, distanțarea socială și igiena personală”, a explicat primarul Sucevei.

Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here