[fvplayer id=”88″]
Mașină burdușită cu țigări, abandonată în zăpadă, la Brodina, după o urmărire cu focuri de armă. Incidentul a avut loc marți noapte, la frontiera cu Ucraina. Contrabandiștii au abandonat o mașină burdușită cu țigări și au dat bir cu fugiții.

Polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina au declanșat marți o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 22.15, ei au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control a unui autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Bulgaria, care se deplasa pe raza localităţii Nisipitu, județul Suceava.

Șoferul nu a oprit, continuându-și deplasarea în viteză, fapt pentru care polițiștii au pornit în urmărirea acestuia folosind semnalele acustice şi luminoase.

La un moment dat, în timpul urmăririi, agenții au tras trei focuri de armă înspre pneurile mașinii, însă șoferul tot nu a oprit.

După aproximativ 4 kilometri, mijlocul de transport a fost descoperit abandonat pe un drum forestier, iar în interiorul acestuia au fost descoperite mai multe colete cu țigări.

Autovehiculul în cauză și coletele cu țigări au fost aduse la sediul Poliției de frontieră, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 7.939 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 92.886 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la activitatea infracţională, în valoare de 20.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și în vederea depistării tuturor persoanelor implicate, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.


Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here