Liberalii suceveni au început în forță campania electorală pentru alegerile parlamentare. Exact la miezul nopții, când s-a dat startul campaniei, lideri ai partidului dar și candidați s-au strâns la sediul din centrul Sucevei iar apoi au lipit afișele electorale.

În fruntea peneliștilor suceveni s-au aflat primarul Ion Lungu, viceprimarul Lucian Harșovschi, deputatul Ioan Balan, ministrul culturii – Bogdan Gheorghiu, Viorel Seredenciu şi Cătălina Culipei – ambii candidați ai PNL la parlamentare.

Primarul Ion Lungu a explicat că România are nevoie în continuare de un guvern liberal cu o susţinere solidă în Parlament și asta pentru a duce la îndeplinre proiectele mari de infrastructură.

„Este un moment extrem de important pentru PNL şi anume startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 2020. Suntem pregătiţi cu o echipă de top, o echipă care va realiza performanţă pentru judeţul Suceava . O echipă care are obligaţia să sprijine în continuare comunitatea suceveană”, a declarat deputatul Ioan Balan, cel care candidează pentru un nou mandat de pe locul 1 pe lista pentru Camera Deputaţilor.


Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here