Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD, va fi eliberat în cursul zilei de astăzi după ce Tribunalul Giurgiu a decis definitiv eliberarea condiționată a fostului lider al PSD din penitenriarul Rahova. Acesta a ispășit deja doi ani din pedeapsa de trei ani și jumătate de închisoare.

„Am primit vestea asta cu lacrimi de bucurie. Sunt emoționată, am așteptat această veste. Astăzi plecăm spre București. Liviu Dragnea spera foarte tare să fie eliberat. Eu sunt superstițioasă, nu am vorbit nimic. Se va trimite minuta, se vor îndeplini formațiunile. Cred că instanța a fost convinsă de tot, Aici am găsit niște magistrați corecți.”, a declarat avocata omului politic, Flavia Teodosiu.

Decizia de joi este definitivă.

„Solutia pe scurt: În baza art. 68 C. proc. pen., raportat la art. 64 alin.1 lit.f C.proc.pen., admite cererea de abţinere formulată de judecător Lazăr Ana.

Citește și: Stârnit de JUDECĂTORII ICCJ, fostul ministru Berceanu a dat `BOMBA`:`Bechtel…

În baza art. 68 alin.6 C proc. pen. menţine actele şi măsurile dispuse, completul de judecată urmând a fi constituit potrivit dispozi?iilor art.110 (5) din R.O.I.I.J.

Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică azi, 22 iunie 2021.
Document: Încheiere – abţinere 22.06.2021”, se arată în minuta de la dosar, aflată pe portalul instanțelor de judecată.

Anterior patru magistrați de la Tribunalul București, instanța la care a ajuns inițial contestația lui Dragnea, s-au abținut de la a da o soluție privind eliberarea sau menținerea în detenție a fostului lider PSD.

atoria de fiecare data!”, a arătat magistratul Direcției.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here