Un localnic din Liteni a fost găsit înecat în râul Siret. Descoperirea macabră a fost făcută de soră bărbatului, care l-a cutat pe acesta deoarece dispăruse de la domiciliu.

Poliţia Oraşului Liteni a fost sesizată marți după amiază despre faptul că pe albia râului Siret, în zona numită Cioroi, plutește cadavrul unei persoane de sex masculin.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că persoana decedată este un bărbat de 61 ani, cu domiciliul în satul Rotunda, orașul Liteni, care a plecat voluntar de la locuința sa, din dimineața zilei de 18.07.2021 și nu a mai revenit.

Bărbatul a fost identificat de către sora acestuia, care a declarat polițiștilor că defunctul a plecat de la locuința comună din satul Rotunda, orașul Liteni în dimineața zilei de 18.07.2021 și nu s-a mai întors.

Femeia a mai specificat faptul că, în timp ce ieșea din curte, fratele ei a menționat următoarele: ,,să nu mă căutați eu plec și nu mă mai vedeți niciodată”, lăsând să se înțeleagă faptul că el se va sinucide.

La fața locului a intervenit un echipaj de la Detașamentului de Pompieri Fălticeni pentru scoaterea cadavrului din albia râului Siret. Decesul a fost confirmat de cadrele de la Ambulanță.

Având în vedere condițiile în care a decedat bărbatul, în cauză se impune efectuarea necropsiei cadavrului acestuia în vederea stabilirii cauzelor decesului, care a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava.

Pe corpul numitului Focșa Gelu nu au fost identificate alte urme de violență.

Polițiștii au întocmit dosar penal cu privire la infracţiunea de „ucidere din culpă”.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here