Localnic din Frătăuții Noi, mort după ce a căzut într-un pârâu în timp ce mergea cu bicicleta. Incidentul s-a petrecut duminică după amiază, pe când victima era în stare de ebrietate.

Bărbatul de 52 ani, din comuna Frătăuții Noi, în timp ce se deplasa de la domiciliul său cu bicicleta, la o distanță de aproximativ 50 de casă, s-a dezechilibrat și a căzut în pârâul situat în spatele Primăriei Comunei Frătăuții Noi.

După aproximativ o oră acesta a fost identificat de către fratele său, care a încercat să-i acorde inițial primul ajutor, însă, fără succes. Ulterior, cumnata decedatului a apelat SNUAU 112, pentru a solicita sprijin unui echipaj de ambulanță.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști s-a constatat faptul că acesta era cunoscut pe raza comunei Frătăuții Noi ca fiind un frecvent consumator de băuturi alcoolice de aproximativ 12 ani de zile, întrucât de atunci a divorțat de fosta soție.

El a fost observat de membrii familiei sale că la momentul plecării acestuia de la imobilul de domiciliu se afla în stare avansată de ebrietate.

La fața locului a intervenit un echipaj de Pompieri din cadrul Detașamentului Rădăuți, care a ridicat cadavrul din pârâu și un echipaj al Ambulanței din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți, care a constatat decesul.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here