Femeie moartă după ce s-a înecat cu pâine în timp ce mergea spre biserică. Tragedia s-a petrecut duminică dimineață, la Vicovu de Jos.

Este vorba despre o localnică de 67 de ani, care s-a înecat cu pâine și s-a asfixiat. Femeia a căzut inconștiență la pământ sub ochii fiicei sale.

Lucrătorii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie despre faptul că mama sa este inconștientă și s-a înecat cu mâncare.

În urma deplasării la fața locului și a cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că femeie de 67 ani, din comuna Vicovu de Jos, în timp ce se deplasa mâncând către Biserică, împreună cu fiica sa, s-a înecat cu o bucată de pâine. Incidentul s-a petrecut la aproximativ 10 metri distanță de casa femeii.

Pentru că avea dificultăți mari de respirație, femeia s-a întors, ajutată de fiica sa, în curtea casei, unde a căzut pe spate. Fiica sa a solicitat sprijinul unui echipaj de ambulanță, în vedere acordării primului ajutor.

La fața locului a intervenit un echipaj al Ambulanței din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți, care a constatat decesul. În urma investigațiilor efectuate, s-a constatat faptul că femeia se afla în evidențele medicului de familie cu boli psihice și cardiace.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul infracțiunii de ,,ucidere din culpă”.

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here