Prefectul Județului Suceava, Mirela Elena Adomnicăi, s-a aflat marți în teren pe DN 2E, în zona Păltinoasa, unde s-au reluat lucrările de refacere a carosabilului asfaltic. La fața locului au fost prezenți și reprezentanții Secției de Drumuri Naționale Suceava. Lucrările de reciclare asfaltică se desfășoară în regie proprie, pe o lungime de 4 km în Păltinoasa și 5 km la Solca, urmând ca în termen de 2 săptămâni să fie turnat stratul de binder și executate marcajele. Lucrările respective au început în prima jumătate a lunii septembrie 2019, fiind oprite din cauza unor probleme de natură tehnică, neprevăzute. Prefectul a inspectat astăzi și șantierul de pe DN 17, la Ilișești, unde sunt în plină desfășurare lucrările de consolidare a porțiunii de drum afectate de alunecările provocate de inundațiile din 2018. „Lucrările, care se execută pe o lungime de 250 de metri, sunt foarte complexe, însemnând foraje la o adâncime de circa 18 metri și realizarea a 41 de tronsoane, cu peste 450 de coloane, pentru stabilizarea terenului. Pe perioada iernii, traficul în zonă nu va fi restricționat iar lucrările vor fi reluate la primăvară, termenul de execuție asumat de constructor fiind de 6 luni. Secţia de Drumuri Naţionale Suceava a finalizat, sâmbăta trecută, lucrările de turnare covor asfaltic pe E 85, sectorul Suceava-Fălticeni, la limită cu județul Iași. S-a lucrat pe sectorul Fântâna Mare-Drăguşeni, pe o lungime totală de 22,25 kilometri, iar de luni s-a început efectuarea marcajelor”, declarat Adomnicăi.

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie

1 COMENTARIU

 1. stimati domni, aveti probabil impresia ca tara asta este plina numai de idioti si incompetenti ca voi.
  va inselati ,dragii mei!
  ati mers macar pe drumul ce leaga Falticeniul de Draguseni? ati vazut ce bataie de joc au facut cei care au castigat licitatia?
  cred ca erau zilnic cu alcoolul in cap,deoarece un asfalt nou turnat in anul 2019, cu utilaje de ultima ora nu aveau cum asfalteze in halul ala.
  oameni buni, treziti-va!
  cine dracu ii verifica pe cei ce asfalteaza? dna prefect?
  are habar dna ce trebuie verificat si la ce parametrii sa se ridice un drum european?
  daca da, atunci de ce nu-i pune sa reasfalteze?
  domnilor ziareristi,dvs ati mers pe acel drum sa vedeti calitatea asfaltului??
  nu cred, deoarece ,daca mergeati, aveati sa scrietinemultumirile.
  au asfaltat ca pisatul boului! iti clantane dintii in gura ,asa calitate au facut.
  si-au batut joc de banii nostrii!
  sunt foarte curios de inspectia dnei prefect, daca a gasit nereguli,care cunt cu gramada1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here