polițiști, sursă foto România Liberă

Mamă și doi copii minori, terorizați de tată. Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și l-au evacuat pe bărbatul agresiv din locuință.

Polițiștii din Câmpulung-Moldovenesc – Biroul Ordine Publică, au primit plângerea prealabilă a nunei localnice de 42 ani, care i-a sesizat deoarece atât ea cât și copiii minori sunt efectiv terorizați de tată.

Aceasta a precizat că în data de 9 martie, în intervalul 20.30 – 23.30, a fost ameninţată, prin mesaje text, cu acte de violenţă de către soţul ei.

Din cauza stării de temere şi presiunilor psihice la care a fost supusă de soţul ei, femeia a fost nevoită, ca împreună cu cei doi copii minori ai săi, să părăsească locuinţa comună din municipiul Câmpulung-Moldovenesc. Ulterior aceasta a primit mai multe mesaje text de la soţul său, prin care acesta o ameninţa pe ea şi pe fiul lor cel mare cu acte de violenţă.

Victima nu a fost agresată fizic, dar în urma scandalurilor repetate pe care le-a avut în ultima perioadă de timp cu soţul său şi având în vedere faptul că acesta are un comportament agresiv când se află sub influenţa băuturilor alcoolice, femeii i-a fost indusă o stare reală de temere.

În urma completării formularului de risc şi efectuării analizei răspunsurilor la întrebările formulate, s-a constatat că este întrunit punctajul pentru emiterea ordinului de protecţie provizoriu.

În urma emiterii ordinului de protecţie provizoriu şi a măsurii evacuării din domiciliu, bărbatil agresiv şi-a ales adresa la locuinţa părinţilor săi în comuna Sadova.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „violenţă în familie”.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here