Mașină avariată cu o rangă pentru că proprietarul i-a propus unei tinere să îl sărute. S-a întâmplat mați noapte, la Șcheia. Într-un exces de gelozie, iubitul tinerei a pus mâna pe o rangă și a distrus mașina prietenului de pahar care i-a propus tinerei să îl sărute.

Proprietarul mașinii avariate a trebuit să vină cu ea direct la poliție pentru a scăpa de furia amorezului gelos dar și a rudelor sale, toți de etnie rromă.
Ajuns la Poliție, acesta a sesizat că mai multe persoane de etnie rromă de pe strada Oborului, i-au distrus autoturismul marca Mercedes-Benz, pe care l-a condus până la sediul poliției.

Cum reclamatul, un șcheian de 24 ani, emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea alcooltest a acestuia, rezultând o concentrație alcoolică de 0, 90 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la Urgențele Spitalului Județean Suceava în vederea recoltării a două mostre de sânge. La controlul documentelor s-a constatat că autoturismul marca Mercedes-Benz nu deține RCA obligatorie valabilă, fiind expirată, motiv pentru care au fost reținute plăcuțele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare. Șoferul a fost sancționat contravențional cu 1000 lei. Totodată i s-a eliberat dovadă fără drept de circulație.

Nici amorezul gelos nu a scăpat de polițiști. Șoferul a declarat că s-a deplasat împreună cu un tânăr 17 ani din Șcheia la locuința numitului Bozomală Andrei Gabriel, de 20 ani, de pe strada Oborului, unde toți au consumat băuturi alcoolice. La un moment dat, Bozomală Andrei Gabriel s-a deplasat după băutură la un magazin, iar tânărul de 24 de ani a rămas în casă cu iubita gazdei, căreia i-ar fi propus să se sărute.

La întoarcere însă, Bozomală Andrei Gabriel a aflat de cele întâmplate, motiv pentru care a izbucnit uns candal între aceștia. Amorezul gelos a pus mâna pe o rangă și a lovit în mai multe rânduri autoturismul cu care venise tânărul de 24 de ani. În disperare de cauză, acesta s-a urcat la volanul autoturismului, conducându-l până la sediul Poliției Șcheia, unde a cerut ajutor.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehiculsub influența alcoolului sau a altor substanțe” față de șofer și sub aspectul comiterii infracțiunii de ”distrugere” pentru tânărul orbit de gelozie.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here