Trei algerieni intrați ilegal în România, prinși de polițiștii de frontieră la Ulma. Duminică, 17 octombrie a.c., poliţişti de frontieră au desfăşurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale.

Astfel, polițiștii au depistat pe raza comunei Ulma, în apropierea frontierei de stat, trei cetățeni străini, care nu își justificau prezența în zona de frontieră.

Aceștia au fost conduşi la sediul Poliției de Frontieră pentru cercetări, unde, în urma verificărilor s-a stabilit că sunt din Algeria, au vârste între 29 și 20 de ani și că au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România.

Tot duminică, la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Siret, județul Suceava s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii migrației ilegale în zona de responsabilitate, în cooperare cu Poliția Orașului Siret.

Astfel, în jurul orei 02.20, oamenii legii au depistat în zona de frontieră, pe direcția orașului Siret, doi cetățeni străini, care în urma verificărilor s-a stabilit că sunt din Sudan, au vârste de 23, respectiv 32 de ani și că au trecut ilegal din Ucraina în România.

În toate cele trei cazuri se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, la finalul cercetărilor urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here