Bărbat găsit mort în pădure, la Marginea, într-o zonă greu accesibilă. Descoperirea a fost făcută întâmplător, de un trecător. Trupul a fost scos din pădure cu șenitala.

Secția 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată duminică după amiază de către un localnic despre un bărbat găsit mort în pădure, în zona denumită ,,Șoarecu”.

Apelantul se deplasa prin pădure cu o motocicletă, moment în care a observat o persoană întinsă pe pământ, cu fața în jos. Bănuind că este vorba de o persoană decedată, acesta a alertat polițiștii.

Persoana decedată era un bărbat, de aproximativ 60 de ani, 165-170 cm, constituție astenică. Identitatea s-a nu a fost stabilită până în acest moment.

Polițiștii împreună cu tehnicianul criminalist de la Poliția municipiului Rădăuți și pădurarul responsabil al Cantonului Silvic Hașca, s-au deplasat la fața locului, iar în Fondul Forestier aparținând OS Solca, a fost identificat un cadavru al unui bărbat, de aproximativ 60 de ani.

Cadavrul a fost găsit pe un drum forestier, poziționat cu fața pe sol, iar în proximitatea acestuia au fost descoperite articole de îmbrăcăminte, respectiv o pereche de papuci de tip sport, o căciulă de culoare gri și o pereche de ochelari.

Pe cadavrul în cauză, nu au fost identificate urme de violență sau alte leziuni care să creeze suspiciuni cu privire la cauza decesului. Asupra cadavrului, nu au fost identificate documente de identificare sau alte bunuri.

Având în vedere faptul că locul unde a fost identificat cadavrul se afla la circa 2 km în fondul forestier, iar accesul se făcea pe un drum forestier greu accesibil, a fost solicitat sprijin lucrătorilor ISU-Rădăuți. Lucrătorii ISU-Rădăuți, s-au deplasat la fața locului cu un autovehicul cu șenile, care au procedat la extragerea cadavrului din fondul forestier.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

Cadavrul cu identitate necunoscută, are următoarele semnalmente: înălțime aprox. 1,60-1,70 m, 60-65 kg, păr cărunt, constituție atletică, barbă de dimensiune medie, căruntă, fără semne particulare, fiind îmbrăcat cu o pereche de pantofi tip sport, culoare albastru, pantaloni din material textil de culoare verde deschis, bluză de culoare gri cu negru și o căciulă de culoare gri.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here