sursa foto:editia.ro

Minor intrat cu mașina în stâlpul unei porți, în timp ce era urmărit de polițiști. Accidentul s-a petrecut luni după amiază, la Voitinel.

Un minor a intrat cu mașina în stâlpul unei porți în timp ce era urmărit de polițiștii de la Gălănești, care au vrut să îl oprească pentru că autoturismul nu avea plăcuțe de înmatriculare.

Agenții au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism marca Audi 80, care circula pe DC Voitinel și care nu avea montate plăcuțe cu număr de înmatriculare nici în partea din față și nici în spatele mașinii.

Conducătorul autoturismului nu s-a conformat semnalelor de oprire efectuate de către lucrătorii de poliție, procedându-se la urmărirea acestuia pe o distanță de aproximativ 500 de metri.

În timpul urmăririi șoferul a pierdut controlul volanului și mașina a intrat frontal în stâlpul porții de acces al unei curți, în momentul în care șoferul a efectuat manevra de schimbare a direcției de mers spre dreapta.

Cu această ocazie, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui băiat în vârsta de 14 ani, din Voitinel. Acesta nu avea asupra sa actul de identitate și a declarat că mașina nu este înmatriculată deoarece vrea să o ducă la un centru de fier vechi.

Efectuând verificări în bazele de date ale poliției, s-a stabilit faptul că autoturismul condus de către minor nu figurează ca fiind înmatriculat.

Polițiștii au întocmit minorului dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui autovehicul neînmatriculat”, autorul fiind cercetat în stare de libertate.

Oferta SAVCOM 11-17 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here