Comuna Moara are o zonă de agrement cu parcuri de joacă și nocturnă. Zona de agrement, amenajată pe strada Stațiunii, a fost dotată cu bănci și coșuri de gunoi dar are și alei pe care se poate practica ciclismul.

Vorbim despre un parc amenajat pe 2400 de metri pătrați, cu tobogane, leagăne, balanoare pentru copii dar și cu aparate de sport.

Suprafețele din jurul celor două complexuri de joacă sunt cauciucate.

Ideea amenajării zonei de agrement de la Moara îi aparține primarului Eduard Dziminschi iar fondurile pentru realizarea investiției sunt de la bugetul local.

Zona respectivă era înainte plină de bălării iar unii cetățeni aruncau acolo deșeuri. Toată suprafața a fost defrișată și igienizată, pentru a se putea amenaja zona de agrement.
Trebuie spus că a fost amenajată și o parcare pentru mașini în zonă pentru localnicii care vor veni acolo cu autoturismele.

 

1 COMENTARIU

  1. De apreciat inițiativa Primăriei- este un lucru lăudabil, cu siguranță o echipa întreaga a depus eforturi pentru a se realiza.

    Păcat ca dl primar vrea sa își atribuie toate meritele, păcat ca dl Primar indica mașinii de Gunoi pe străzi sa nu între, ar trebui sa ii „servim” gunoiul la poartă pentru ca plătim pentru salubrizare.

    Dl Primar ar tb sa nu uite ca el nu este un fel de Dumnezeu printre noi și ca este ales sa servească interesele TUTUROR cetățenilor comunei și nu este loc de frustrari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.