Femeie moartă subit după petrecerea de ziua sa de naștere. S-a întâmplat la Horodnic de Sus, la primele ore ale dimineții de luni. Fiul a descoperit-o fără suflare.

Femeie de 52 de ani, moartă subit după petrecerea de ziua sa de naștere, când a petrecut împreună cu familia și prieteni. Aceștia sunt în stare de șoc.

Luni dimineață, la orele 05.37, patrula de siguranță publică din cadrul SPR 3 Marginea, a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un echipaj de ambulanță din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți, despre faptul că o femeie de 52 ani, din comuna Horodnic de Sus, a decedat la domiciliu.

Duminică seară aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere împreună cu mai mulți membri din familie. În jurul orelor 23.00, s-a pus să doarmă împreună cu fiul ei într-una din camerele locuinței, iar soțul într-o altă cameră.

În jurul orelor 05.00, fiul femeii, care dormea în același pat, a observat că mama sa nu se mai mișca și nu prezenta semne vitale. Băiatul l-a anunțat pe tatăl, său care dormea într-o cameră alăturată. Tatăl a fost cel care a apelat SNUAU 112 și a solicitat prezența unui echipaj de ambulanță.

În urma deplasării la fața locului, personalul medical a constatat decesul femeii. Aceasta figura în evidențele medicului de familie cu afecțiuni medicale mai vechi.

În urma examinării sumare a cadavrului, nu au fost identificate urme de violență sau alte leziuni care să creeze suspiciuni cu privire la cauza decesului.

Cadavrul femeii a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzelor decesului.

În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.