foto din arhivă

Percheziții în județul Suceava, la hoți de componente auto.

Zeci de percheziţii au loc marţi dimineaţă în cinci judeţe, printre care și Suceava, într-un dosar în care sunt vizaţi hoţi de componente auto.

82 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, cu sprijinul a 54 poliţişti din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Bacău, Vrancea, Botoşani şi Suceava, alături de luptători ai Serviciilor pentru Acţiuni Speciale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, efectuează 23 de percheziţii domiciliare.

Acest dosar penal ce are ca obiect de cercetare săvârşirea infracţiunii de ”furt calificat”. Percheziţiile se desfăşoară pe raza judeţelor Suceava, Braşov, Bacău, Vrancea și Botoşani, la domiciliile şi sediile comerciale ale persoanelor bănuite de comitere de furturi de componente auto (catalizatoare).

În urma percheziţiilor vor fi ridicate mijloace de probă. Totodată, poliţiştii vor pune în aplicare 19 mandate de aducere, persoanele bănuite urmând a fi duse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov în vederea audierii.

Activităţile se desfăşoară cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ”Burebista” Braşov.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here