A început modernizarea ultimei porțiuni din drumul Frasin-Broșteni. ESte vorba despre 2,7 kilometri de drum.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, împreună cu primarul orașului Frasin, Marinel Bălan, au inspectat, vineri, lucrările de modernizare a drumului județean care leagă orașul Frasin de Broșteni.

„A rămas o porțiune de 2,7 km pe teritoriul orașului Frasin care se modernizează acum printr-un parteneriat între Consiliul Județean Suceava și Primăria Frasin. Împreună cu mine este primarul Marinel Bălan, primarul din orașul Frasin. Mă bucur că am făcut acest parteneriat, pentru că după ce terminăm cei 2,7 km, drumul este curea până la Broșteni. Aici s-au modernizat 43 de km de drum. Peste 4 km un proiect al orașului Frasin pe Programul Național de Dezvoltare Locală, iar diferența este făcută de Consiliul Județean și parte tot în parteneriat cu orașul Frasin”, a declarat Gheorghe Flutur.

Președintele Consiliului Județean Suceava a anunțat că în această toamnă se va finaliza și turnarea unui al doilea strat de uzură pe acest drum spre Puzdra.

„Avem o investiție de 22 de milioane de lei pe acest drum până în momentul de față. Este un drum strategic de o importanță deosebită, leagă Valea Moldovei de Valea Bistriței. Un drum turistic care dă o șansă uriașă localităților Frasin, Stulpicani, Ostra, Broșteni, Crucea. Practic de foarte mulți ani nu s-a investiț pe acest drum. A fost un drum tehnologic pe unde venea traficul greu de barită de la Ostra. Noi am avut acest curaj. Îl fericit și pe primarul Marinel Bălan pentru curajul pe care l-a avut și o dovadă că numai împreună putem să facem lucruri care să țină este și ceea ce se întâmplă astăzi aici. Marinel Bălan știu că a făcut foarte multe lucruri bune în orașul Frasin și alte investiții, are multe drumuri modernizate, extinderea rețelei de apă și canalizare, școli modernizate”, a mai spus Gheorghe Flutur.

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here