Bărbat găsit mort în pădure, strivit de copaci doborâți.

Miercuri dimineață, Secţia de Poliţie Rurală 7 Mălini a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat Mălini, despre faptul că o persoană a fost prinsă de un copac și este decedată în zona pădurii din zona Primataru din sat Văleni Stânișoara.

În urma cercetărilor s-au constatat următoarele:
un localnic de 59 de ani, decedatul, a fost accidentat în timp ce exploata lemn din pădure.

Bărbatul s-a întâlnit dis de dimineață cu apelantul la 112, care este lucrător la SC Norgat SRL cu sediul în com. Mălini, firmă de exploatare forestieră, și l-a rugat pe acesta să îl lase să-și pregătească niște lemne de foc provenite din vârfurile arborilor doborâți de lucrătorii firmei, urmând ca în zilele următoare să le ducă acasă.

După această discuție, muncitorul și-a continuat activitatea de exploatare într-o altă zonă a acestei parcele, lăsându-l pe bărbat singur.

În jurul orei 09.00, angajatul firmei de exploatare lemn s-a întors în zona unde îl lăsase pe bărbat și l-a găsit pe acesta prins cu capul și corpul între un trunchi de arbore doborât și rădăcinile scoase din pământ ale altuia, neprezentând semne vitale, fapt pentru care a apelat SNUAU 112.

La fața locului, a sosit un echipaj medical din cadrul SAJ Fălticeni care au constatat decesul acestuia și un echipaj din cadrul ISU Bucovina.

A fost efectuată cercetarea la fața locului. Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.