Bărbat mort la Urgențe după ce a căzut inconștient în stația TPL din fața Spitalului Județean. Acesta a mers la farmacia din zonă, la miezul nopții, dar i s-a făcut rău și s-a prăbușit.

Miercuri, la ora 00.30, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată de către cadrele Spitalului Județean Suceava cu privire la faptul că la aceeași dată, în jurul orei 00.00, o persoană a fost adusă în stop cardio-respirator după ce i s-a făcut rău în stația T.P.L. situată în fața unității medicale.

Polițiștii s-au deplasat la spital și au efectuat cercetări.

A reieșit că bărbatul, în vârstă de 47 ani, din municipiul Suceava, supraponderal și cunoscut de către familie cu afecțiuni cardiace, s-a deplasat la farmacia situată în stația T.P.L. din fața Spitalului Județean Suceava pentru a-și cumpăra medicamentația necesară.

La un moment dat însă, acestuia i s-a făcut rău și a căzut pe trotuarul din zonă, fiind observat de către un grup de tineri care se aflau în trecere.

Unul dintre tinerii respectivi s-a deplasat la unitatea de primiri urgențe din apropiere, iar la scurt timp bărbatul a fost preluat de către un echipaj ambulanțier și transportat în interiorul unității spitalicești, constatându-se că acesta se află în stop cardio-respirator.

Pacientului i-au fost efectuate manevrele de resuscitare însă fără un rezultat pozitiv, ulterior fiind constatat decesul.

În urma efectuării cercetării la fața locului nu au fost identificate elementele constitutive ale vreunei infracțiuni, pe suprafața corpului defunctului nefiind identificate urme de violență, aspecte care urmează a fi stabilite cu exactitate în urma efectuării necropsiei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.