Un motociclist a ajuns la spital după ce a fost izbit de un autoturism, după care motocicleta a fost proiectată într-o altă mașină, care era parcată.
Accidentul a avut loc în municipiul Suceava, vineri după-amiază.
Un bărbat de 37 ani, din comuna Ipotești, a condus autoturismul marca VW Caddy, pe banda întâi a străzii  Mitropoliei din municipiul Suceava, având direcția de deplasare Ipotești spre Suceava. Ajungând în dreptul hotelului „Balada”, la intersecția cu strada Tudor Vladimirescu, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers( de pe banda întâi pe banda a doua) și a intrat în coliziune cu motocicleta marca Honda, care rula pe banda a doua, în aceeași direcție, fiind condusă de un bărbat de 52 ani, din comuna Ipotești. În urma impactului, motocicleta a fost proiectată într-un autoturism Mercedes, care era parcat.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a motociclistului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, cu ambulanţa. 
Conducătorul auto și motociclistul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative şi li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 
Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

OFERTA SAVCOM 28 Sept-03 Oct  
OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here