sursă foto Ziar Piatra Neamt

Un individ din Sucevița și-a coborât soția din mașină și a bătut-o. El s-a ales cu dosar penal și ordin de protecție.

Vineri, polițiștii au fost anunțați că un șofer și-a coborât soția din mașină și a bătut-o. Femeia a fost cea care a sunat la 112 și a cerut ajutor.

Din cercetăria reieșit că vineri dimineață, o femeie din comuna Sucevița a plecat împreună cu soțul său și o vecină la cules de afine, în comuna Cârlibaba. Aceștia au cules afine până în jurul orelor 17:00, când au hotărât să se întoarcă la domiciliu.

În drumul spre casă, în autoturismul celor doi soți, care era condus de bărbat, a început o ceartă. Când au ajuns în localitatea Trei Movile, soțul i-a solicitat soției să coboare din mașină. După ce aceasta a coborât din autoturism, a coborât și soțul ei, care a lovit-o. 

După ce a ajuns acasă femeia a sunat la 112, solicitând emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva soțului. Victima a refuzat acordarea de îngrijiri medicale.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului constatându-se existența unui risc iminent asupra victimei, fapt pentru care a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „violenţă în familie” pe numele șoferului care și-a coborât șoția din mașină și a bătut-o.

Oferta SAVCOM 1-6 Martiue OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here