Urmărire cu peripeții, la Sucevița, după un motociclist fără permis. Individul a gonit cu polițiștii pe urme și în trafic și pe cîmpuri dar și prin gospodăriile localnicilor.

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Sucevița, s-a ales cu dosar penal după ce a ieșit la plimbare cu o motocicletă neînmatriculată. Acesta nu a vrut să oprească la semnalele polițiștilor și a intrat cu motocicleta pe un câmp.

Un polițist din cadrul Postului de Poliție Sucevița, a observat, luni după amiază, pe raza comunei Sucevița, satul Voievodeasa, un motociclist, în timp ce se deplasa pe DC 44 Voievodeasa. Pe motocicletă se mai afla un tânăr, din comuna Marginea.
Întrucât existau date și indicii că acel motociclist nu posedă permis de conducere și că motocicleta condusă de către acesta ar putea fi neînmatriculată, i s-a efectuat semnal regulamentar de oprire prin folosirea semnalelor luminoase și acustice din dotarea autospecialei de poliție.
Conducătorul motocicletei a ignorat semnalele de oprire și a mărit viteza de deplasare, pătrunzând într-o zonă de câmpie cu vegetație densă, iar la un moment dat, tânărul care se afla pe locul din spate, a sărit din mers, continuând să se deplaseze pedestru, spre zona împădurită.

S-a procedat la urmărirea conducătorului motocicletei și întrucât la un moment dat terenul era accidentat, nefiind posibil accesul cu autospeciala de poliție, s-a pornit în urmărirea pedestră după motociclist.
Ulterior, fugarul, profitând de faptul că terenul era accidentat și autospeciala de poliție nu putea să se deplaseze prin locurile unde acesta a pătruns, s-a îndreptat către DN 17A Marginea, continuându-și deplasarea către DC Șoarecu din comuna Marginea.
S-a continuat urmărirea acestuia, concomitent cu solicitarea în sprijin a patrulei din cadrul SPR 3 Marginea.

La un moment dat, tânărul de 19 ani a pătruns cu motocicleta în curtea locuinței pasagerului care a coborât de pe vehicul.
Imediat, polițiștii au ajuns la fața locului unde a fost identificat fugarul care încerca să ascundă motocicleta într-o anexă a gospodăriei. Tânărul motociclist a fost legitimat și ulterior a recunoscut că a fugit de autospeciala de poliție întrucât nu deține permis de conducere și motocicleta nu este înmatriculată.

Totodată, oamenii legii au stabilit că motocicleta este radiată din circulație din data de 16 noiembrie 2018.
Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Oferta SAVCOM 11-16 Ianuarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here