Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că Tarom reia zborurile zilnice de pe Aeroportul Suceava, pe ruta Suceava – București și retur. Acesta a declarat marți că va crește în perioada următoare numărul de curse de pe Aeroportul Suceava.

OFERTA SAVCOM 28 Sept-03 Oct  

Compania Tarom va avea curse aeriene zilnice de la Suceava începând cu data de 22 august 2020. Zborul București – Suceava va ateriza pe Aeroportul Ștefan cel Mare la ora 22:55 și va decola spre Capitală a doua zi, la ora 5:20.

Gheorghe Flutur a mai spus că, începând cu data de 1 septembrie, compania Tarom va suplimenta cursele spre București, cu zboruri în zilele de luni, marți, miercuri, joi, vineri și duminică.

Președintele CJ Suceava a avut discuții cu reprezentanții Aeroportului Suceava cu privire la organizarea optimă a fluxului de pasageri în condițiile creșterii numărului de curse în perioada următoare.
De luni, 10 august, Aeroportul Suceava a preluat și zborurile operate de Compania Blue Air pe Aeroportul Bacău în intervalul august-septembrie.

.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here