Un bărbat de 45 de ani, din Moldovița, a murti subit, chiar sub ochii fraților săi, în timp ce era la muncă în pădure. Muncitorul forestier a căzut fără suflate la pământ. Un echipaj de ambulanță a ajuns la fața locului, s-au efectuat manevre de resuscitare însă bărbatul nu a putut fi salvat. Ambulanțierii au sesizat Poliția și a su fost demarate cercetări. Bărbatul era angajat al SC Salpin SRL și lucra împreună cu frații săi și alte două persoane la exploatarea masei lemnoase din cantonul silvic 13 Poiana Babei. Bărbații transportau din pădure buștenii secționați, cu caii, până la drumul forestier Valea Haitii.
Joi, în jurul orei 13.30, după ce a servit masa împreună cu ceilalți, în timp ce mergea pe jos în urma bușteanului tras de calul său, bărbatul a căzut la pământ în stare de inconștiență. El a fost transportat pe brațe de colegi până la drumul forestier, iar pe urmă cu o mașină până pe DJ 174 F, pe raza satului Neagra Șarului, unde a fost preluat de o ambulanță din cadrul Spitalului Municipal Vatra Dornei.
Cu ocazia efectuării cercetării la locului faptei, polițiștii au examinat cadavrul, nefiind identificate urme de violență pe trupul defunctului. Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului. Polițiștii au întocmit în acest caz dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here