Muncitor leșinat la serviciu, la o unitate de prelucrare a lemnului. Omul a ajuns de la serviciu direct la spital.

Miercuri, la ora 10:49, lucrătorii Secţiei 14 Poliţie Rurală Vama au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza satului Molid, în incinta unei societăți de prelucrare a lemnului unui bărbat i s-a făcut rău și a leșinat.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au contatact că unui muncitor, în timp ce desfăsura activitățile de debitare si prelucrare a materialului lemnos, i s-a făcut rău și a căzut pe sol.

Colegii de muncă au sunat la 112 și au cerut ajutor. La scurt timp, la fața locului a ajuns un echipaj SMURD, care a acordat primul ajutor bărbatului.

Acesta a cooperat cu cadrele medicale, fiind conștient și deplasându-se singur la autospeciala SMURD pentru a fi transportat la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, pentru efectuarea unor investigații mai amănunțite.

În luna noiembrie a anului 2022, muncitorul a făcut un preinfarct și este luat în evidență la medicul de familie cu probleme cardiace.

Cu ocazia primelor verificări efectuate, s-a stabilit că bărbatul este angajat în calitate de muncitor necalificat la societatea cu pricina din data de 08.09.2017.

A fost înştiinţat și Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava cu privire la eveniment.

Medicii de la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc au constatat că bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral, sindrom confuzional, avea angină pectorală și reticiență cardiacă.

El a fost transportat la Spitalul Județean Suceava.

UPDATE: În urma incendiului au ars casa de locuit confecționată din lemn cu învelitoare de azbociment, pe o suprafață de 80 mp, terasa din lemn cu învelitoare din policarbonat pe o suprafață de 20 mp, cât și parțial două autovehicule care se aflau în interiorul curții. De asemenea, au ars bunurile din locuință și mai multe documente.

S-a stabilit ca și cauză a izbucnirii incendiului efectul termic al curentului electric, împrejurarea determinantă fiind aparate electrice lăsate nesupravegheate, locul focarului fiind dormitorul.

Bărbatul găsit carbonizat era cumnatul proprietarului și locuia și el în casa respectivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.