Muncitor mort după ce a căzut de la 6 metri înălțime, de pe o schelă. Tragedia s-a petrecut marți, pe un șantier din Vatra Dornei.

Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat despre faptul că pe un șantier de pe strada Unirii, din municipiul Vatra Dornei, un muncitor a căzut de la înălțime și este inconștient.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au demarat cercetări.

Persoana în cauză își  desfășura activitatea pe o schelă metalică, la înălțimea de aproximativ 6 metri, moment în care s-a dezechillibrat a căzut la sol.

Cadrele de la Ambulanță sosite la fața locului au declarat decesul persoanei, aceasta suferind leziuni grave la nivelul capului.

S-a stabilit că victima era angajat al unei firme cu sediul social în municipiul Piatra Neamț, firmă care execută lucrări de construcție la un liceu din oraș – se lucrează la un corp nou de clădire.

În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă  şi nerespectarea  măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

De accident a fost informat și I.T.M. Suceava în vederea desemnării unui reprezentant pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind vorba despre un accident de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.