Ninsori și viscol în zona de munte a județului Suceava. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, vineri, o informare meteo care anunță pentru mare parte a țării ploi și ninsori la munte, în weekend. ANM a emis și o atenţionare Cod galben de vânt puternic la munte, valabilă în 17 judeţe.

Se anunță ninsori și viscol în zona de munte a județului nostru, zilele următoare. Meteorologii anunță că în jumătatea estică a teritoriului vremea va deveni rece pentru această perioadă. De sâmbătă, ora 2:00, până duminică ora 20:00, în zona de munte din 17 județe, respectiv în jumătatea de nord a Carpaților Orientali și în zona înaltă a Carpaților Meridionali temporar vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă.

Sâmbătă, la peste 1700 de metri, în special în grupele vestice ale Carpaților Meridionali, vor fi rafale mai mari de 100…110 km/h, viscolind ninsoarea.

Alerta Cod galben vizează zona de munte a județelor Maramureș, Bistrița Năsăud, Suceava, Mureș, Neamț, Harghita, Covasna, Brașov, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Sibiu, Alba, Hunedoara, Gorj și Caraș Severin.

Editor : G.M.

Etichete: ninsoare viscol avertizare meteo

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here