Nuntă spartă de polițiști și amendă de 6.000 de lei, la un mare hotel din Suceava. Polițiștii au mersr la petrecere, sâmbătă seară, după ce au fost sesizați prin 112 că se desfășoară un eveniment în interior.

Încă o nunță spartă de polițiști, de această dată la un hotel de lux din municipiul Suceava. La faţa locului, în curtea hotelului, au fost observate mai multe autovehicule parcate. Conform IPJ Suceava, în faţa hotelului erau amenajate câte 3 mese a câte 8 scaune însă nu au fost identificate persoane care să servească produse alimentare şi băuturi alcoolice sau nonalcoolice.
În continuare s-a procedat la verificarea sălilor de evenimente din interiorul hotelului, moment în care în una din săli au fost identificate mesele amenajate. În sală au fost identificate persoane, care consumau produsele alimentare si băuturi nonalcoolice, iar la vederea organelor de poliţie au început să părăsească sala.
A fost identificat administratorul localului, care a relatat verbal faptul că are loc o nuntă în interior, însă el consideră că sunt respectate măsurile legale cu privire la prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei COVID-19. Conform legii, petrecerile cu mulți invitați nu au voie să se desfășoare în spații închise, în interior, pe perioada pandemiei.

Administratorul hotelului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 6.000 lei.
Totodată, i s-a pus în vedere respectarea măsurilor pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei COVID-19 pe viitor, precum şi faptul că în interiorul restaurantului este interzis consumul produselor alimentare si băuturilor alcoolice si nonalcoolice. Vorbim despre o nuntă spartă de polițiști, pentru că petrecăreții au plecat acasă.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here