Tânără fără permis blocată în trafic de polițiști după ce nu a oprit la semnalele acestora. O tânără de 27 de ani, din Frătăuții Vechi, a fost blocată în trafic de polițiști după ce a refuzat să oprească la semnalele acestora.

Lucrătorii patrulei de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați, duminică noapte, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o femeie circulă haotic cu mașina prin Măneuți, comuna Frătăuții Vechi. Au mers la sesizare și au descoperit că era vorba despre o șoferiță. Este vorba despre o tânără fără permis blocată în trafic de polițiști după o urmărire.

Lucrătorii de poliție s-au deplasat la fața locului, respectiv pe DJ 178 F, pe raza comunei Frătăuții Vechi, ocazie cu care au identificat în trafic, pe acest drum public, autoturismul Audi A6, care circula din direcția Măneuți-Frătăuții Vechi. 
S-a procedat la efectuarea semnalului de oprire prin folosirea mijloacelor acustice și luminoase din dotarea autospecialei de serviciu, însă șoferița nu s-a conformat și și-a continuat deplasarea, mărind viteza. 
S-a procedat la urmărirea autoturismului respectiv pe traseul Măneuți-Frătăuții Vechi-Hurjuieni-Gălănești-Voitinel și deși tânăra a fost somat în mod repetat prin portavoce să oprească autoturismul condus, aceasta nu s-a conformat. 

Pe parcursul urmăririi s-a constatat că persoana de la volanul autoturismului Audi A6, prevăzut pe partea dreaptă, conducea haotic și de mai multe ori a existat pericol iminent de a acroșa alte autoturisme aflate în trafic și de a provoca un accident rutier.
S-a luat legătura cu dispecerul Poliției Municipiului Rădăuți pentru alertarea echipajelor din teren în vederea acordării de sprijin pentru blocarea și oprirea autoturismului Audi A6. Astfel după ce a ajuns în comuna Voitinel, conducătorul autoturismului s-a îndreptat spre comuna Horodnic de Sus, circulând pe DN 2 E. Pe raza acestei localități un echipaj din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a realizat un blocaj pe DN 2 E. Din acest motiv când a ajuns la acel baraj conducătorul autoturismului Audi A6 a redus mult viteză însă fără a opri în totalitate. S-a procedat la deplasarea către acest autoturism, la oprirea lui prin scoaterea cheii din contact, extragerea și imobilizarea persoanelor din interior. 

Cu această ocazie s-a constatat faptul că pe scaunul din dreapta, cel al șoferului, nu se afla nici o persoană. Pe scaunul din stânga față se afla un bărbat domiciliat în comuna Horodnic de Sus, iar pe bancheta din spate a autoturismului se afla o femeie de 27  ani, domiciliată în comuna Frătăuții Vechi, care a condus acel autoturism.
S-a stabilit faptul că tânăra fără permis blocată în trafic s-a mutat de pe scaunul șoferului, trecând pe bancheta din spate a autoturismului. 

Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0.07 mg/l alcool pur în aerul expirat și s-a stabilit că nu posedă permis de conducere. Din cercetări a rezultat faptul că în seara zilei femeia a condus autoturismul Audi A6 din municipiul Rădăuți în comuna Frătăuții Vechi. Oamenii legii au stabilit bărbatul aflat în autoturism este proprietarul acestuia.
Tânăra fără permis blocată în trafic s-a ales cu dosar penal.

Oferta SAVCOM 11-16 Ianuarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here