Nunți sparte de polițiști, la Horodnic de Sus și de Jos, localități cu incidență mare de COVID. În mod normal, din cauza numărului mare de cazuri de COVID, în cele două localități nu ar trebui să se organizeze nunți sau alte petreceri, fiind ilegal.

Sâmbătă, la nivelul SPR 3 Marginea a fost organizată o acțiune pe linia verificării modului de respectare a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea/răspândirea virusului SARS COV 2, pe raza localităților Horodnic de Jos și Horodnic de Sus în urma cărora a rezultat nunți sparte de polițiști.

Echipajele de poliție planificate în teren au constatat faptul că la restaurantul „Plaiul Bucovinei” și la restauratul „Hanul Voievozilor” sunt organizate nunți, deși acestea sunt interzise.

Astfel, la restaurantul „Plaiul Bucovinei” au fost identificați mirii, un bărbat de 31 ani și o tânără de 23 ani, ambii din Rădăuți, precum și administratorul societății, un bărbat de 48 ani, din Voitinel. Aceștia au fost amendați de polițiști.

La restaurantul „Hanul Voievozilor” au fost identificați doi tineri miri, ambii din comuna Volovăț, precum și administratorul societății, un bărbat de 62 ani, din Horodnic de Sus. Și aceștia au fost sancționați.

Cele două evenimente au fost întrerupte, cu precizarea că administratorii societăților mai sus menționate au fost instruiți în prealabil cu privire la respectarea măsurilor dispuse prin H.C.J.S.U. pentru prevenirea răspândirii infecției cu COVID-19.

S-a procedat și la informarea Direcției de Sănătate Publică Suceava cu privire la organizarea celor două evenimente, pentru dispunerea măsurilor conform competenței.

La acțiune au participat 11 polițiști și 5 jandarmi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.