polițiști, sursă foto România Liberă

Un bărbat băut a reclamat la 112 că soția îl bate și a cerut ajutor. Este vorba despre un localnic din Dornești, în vârstă de 35 de ani.

Sâmbătă, la ora 21:58, polițiștii de la Marginea, au fost sesizați prin SNUAU 112 de un bărbat că soția îl bate. Cum omul a cerut ajutor, polițiștii s-au deplasat la fața locului.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat că reclamantul locuiește în comuna Dornești împreună cu soția sa, de 25 ani, și cu cele două fiice minore.

Duminică, în jurul orelor 21.50, din cauză că bărbatul consumă frecvent băuturi alcoolice, soția i-a reproșat acest lucru. Între cei doi izbucnit un conflict verbal, în urma căruia femeia a luat o farfurie și l-a lovit pe soțul ei.

Bărbatul nu a dorit să fie transportat la Spitalul Municipal Rădăuți pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care a rezultat faptul că, în cauză nu există risc iminent, bărbatul agresat precizând că nu dorește emiterea unui Ordin de protecție provizoriu.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.