Dublă tragedie, sâmbătă, la Drăgușeni. O fetiță în vârstă de doar trei luni a murit singură în casă, în timp ce mama acesteia ieșise să vadă accidentul petrecut la Drăgușeni, pe DE 85.
Femeia de 24 de ani a ieșit pentru a se uita la accidentul mortal care avusese loc în apropierea casei sale. Aceasta și-a lăsat singură în casă o fetiță în vârstă de doar trei luni.
După minute bune, tânăra s-a întors în casă și a observat că bebelușul nu mai respira. Ea a solicitat intervenția echipajului medical care era la locul accidentului. Micuța a fost resuscită și a fost solicitat și un elicopter. În ciuda eforturilor paramedicilor SMURD, fetița nu a mai putut fi salvată, fiind declarat decesul.
Trupul neînsuflețit al micuței a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Potrivit primelor informații, micuța a murit sufocată cu o pătură de pe pat.
Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal pentru ucidere din culpă. Oamenii legii au stabilit că femeia de 24 de ani nu este căsătorită și că mai are un băiețel în vârstă de patru ani. Polițiștii au sesizat reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului Suceava și băiețelul a fost preluat sâmbătă după amiază și internat într-un centru de primire în regim de urgență din Suceava.

Oferta SAVCOM 14-20 Iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here