O tânără de 22 de ani din Putna a ajuns la spital după ce a intrat cu mașina într-un indicator rutier după care s-a răsturnat.
Luni după amiază, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2H, pe raza localității Putna, înainte de trecerea la nivel cu cale ferată, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, o localnică de 22 ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe acostament, a lovit indicatorul rutier care semnaliza trecerea la nivel cu cale ferată și s-a răsturnat după calea ferată, în afara carosabilului.
În urma impactului a rezultat rănirea conducătoarei auto, care a fost transportată, cu ambulanța, la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Șoferița a fost testată de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Femeia de 22 de ani s-a deplasat din localitatea Putna către localitatea Marginea pentru a efectua inspecția tehnică periodică a autoturismului, având completată în acest sens declarația pe propria răspundere.
De asemenea, în autoturism se afla ca şi pasager o tânără de 16 ani, din comuna Putna, care neputând prezenta un motiv justificat pentru părsirea domiciliului a fost sancţionată contravenţional conform prevederilor OM 3/24.03.2020 cu suma de 1.000 lei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

OFERTA SAVCOM 19-24 Octombrie
OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here