tânără la spital, sursă foto Ziarul de Muscel
tânără la spital, sursă foto Ziarul de Muscel

O tânără de 22 de ani din municipiul Rădăuți a ajuns la Spitalul Județean Suceava după ce a băut clor. Tânăra a recurs la acest gest după ce s-a despărțit de iubitul ei.
Duminică noapte, în jurul orei 23.00, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată telefonic de către o tânără cu privire la faptul că prietena sa i-a trimis mesaje de adio și nu răspunde la ușă.
Duminică, în jurul orelor 22.00, în timp ce tânara de 22 de ani se afla la domiciliu, unde locuiește singură, i-a transmis unei prietene mesaje de pe telefonul mobil, în care preciza că a băut clor după ce s-a certat cu iubitul.
La sosirea lucrătorilor de poliție la fața locului, aceasta nu a răspuns la ușă, motiv pentru care s-a solicitat intervenția lucrătorilor ISU pentru a facilita accesul în apartament.
După ce lucrătorii ISU au reușit să deschidă ușa de acces, în interior, pe un pat a fost identificată tânăra, care era incoerentă în exprimare. Lângă patul unde a fost găsită, a fost identificat un recipient din plastic de culoare albă, în care se afla un conținut lichid cu miros specific clorului, în cantitate de 1/3 din recipient.Tânăra a fost preluată de către un echipaj de ambulanță și transportată la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticată cu „ingestie voluntară clor”, ulterior fiind transferată la Spitalul Județean Suceava pentru investigații medicale suplimentare.
Potrivit declarației victimei, motivul care a determinat-o să ingereze clor a fost despărțirea de prietenul său.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here