sursa foto:editia.ro

Scandal pe tarasa unui bar din municipiul Suceava. Protagoniștii au fost calmați de polițiști, care i-au imobilizat și încătușat sub ochii celorlalți clienți.
Poliția Municipiului Suceava a fost sesizata telefonic, duminică după amiază, de către administratorul HENESSY PUB din localitate, despre faptul că pe terasa localului se află mai multe persoane care provoacă scandal, tulburând ordinea și liniștea publică.
Trei echipaje din cadrul Biroului de Ordine Publică Suceava s-au deplasat la fata locului, ocazie cu care apelantul a indicat persoanele în cauză. La una dintre mese au fost identificați trei bărbați, care se aflau într-o stare avansată de ebrietate, fiind vorba despre un tânăr de 22 de ani și încă alți doi indivizi, toți din localitate.
În timpul discuțiilor purtate cu oamenii legii, tânărul de 22 de ani a provocat scandal, manifestând agresivitate în limbaj și comportament, motiv pentru care a fost imobilizat prin încătușare și condus la sediul Poliției Municipiului Suceava. Individul a continuat să se manifeste agresiv și la sediul poliției.
Întrucât cele trei persoane au provocat scandal și au refuzat să părăsească localul la solicitarea administratorului și a agenților de pază, acestea au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 1000 lei fiecare.

OFERTA SAVCOM 26-31 Octombrie
OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here